معاون فنی و عمران شهرداری منطقه 15،‌ از بهسازی و مرمت معابر و محورهای اصلی منتهی به مدارس این منطقه خبر داد.

علیرضا حلاجیان معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه 15 در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران  گفت: مرمت و بهسازی معابر و محور‌های اصلی منتهی به مدارس در محلات 20 گانه و نواحی 8 گانه منطقه 15 همزمان با طرح استقبال از مهر در دستور کار معاونت فنی و عمرانی شهرداری این منطقه قرار دارد.

وی ادامه داد: این طرح از 15 تا 25 شهریور ماه سال 93 در محلات 20 گانه منطقه 15 به منظور مناسب سازی و ایمن سازی معابر و محور‌های اصلی، ارتقای سلامت و رفاه شهروندان به ویژه دانش‌آموزان در دست اجرا است.

حلاجیان اظهار داشت: در این  طرح تا کنون عملیات فنی و عمرانی مناسب سازی، مرمت و بهسازی نواحی 8 گانه منطقه 15 پیشرفت 50 درصدی داشته است وتا 25 شهریور ماه  سال جاری این طرح به بهره برداری می‌رسد.

وی با اشاره به اقدامات اجرایی این طرح افزود: مرمت، بهسازی و مناسب سازی معابر و محور‌‌های اصلی منتهی به مدارس، مرمت و بهسازی خیابان‌های فرعی و اصلی منتهی به مدارس، مرمت و بهسازی آسفالت، جدل و پیاده روهای منتهی به مدارس، مرمت و بهسازی دریچه‌ها و پل‌های فلزی در اطراف مدارس از اقدامات اجرایی این طرح است.

حلاجیان خاطرنشان کرد: طرح‌های عمرانی شامل سرای محله مسعودیه، مجموعه ورزشی مسعودیه،‌ مجموعه ورزشی باباخانی و منیابی، استخر قیام دشت، سرای محله ابوذر تا پایان آبان ماه سال 93 به بهره برداری می‌رسد.

انتهای پیام/  

برچسب ها: محور ، مدارس ، شهرداری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار