به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، کورش پرند در سیزدهمین جلسه شورای نظارت، ارزیابی و گسترش آموزشی این سازمان و نشست مدیران منطقه دو کشوری سازمان در سنندج اظهار کرد: در سند راهبردی آموزش فنی و حرفهای بحث کیفیسازی آموزشها به عنوان یکی از استراتژیهای مهم مورد توجه قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: بر همین اساس مدلهای مختلف اعتبارسنجی و تضمین کیفیت مورد بررسی قرار گرفته و طی یک برنامه پژوهشی مدل اعتبارسنجی در راستای تحقق این هدف مورد تائید و توجه قرار گرفته است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه اعتبارسنجی یکی از با سابقهترین و در عین حال بحث انگیزترین الگوهای ارزشیابی آموزشی است، خاطرنشان کرد: اعتبارسنجی را میتوان فرآیند کنترل و تضمین کیفیت در نظام آموزشی دانست که دارای یک سیکل ارزشیابی چرخشی برمبنای استانداردهای مورد توافق است.
به گفته دکتر پرند، این مدل یک مدل بسیار پیشرفته در دو فاز بیرونی و درونی است و خود اعضای مراکز آموزشی اقدام به ارزیابی میکنند.
وی با بیان آنکه 600 مرکز از 700 مرکز آموزش فنی و حرفهای کشور این الگو را پیگیری کردهاند، افزود: در فاز دوم ارزیابی بیرونی این مدل نیز بیش از 200 مرکز در سطح کشور مورد ارزیابی قرار گرفتهاند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه به عنوان رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به صورت کامل به این الگو اعتقاد دارم، تصریح کرد: معتقدیم در راستای ارتقای کیفیت آموزشهای فنی و حرفهای باید با تمام توان تلاش کرد.
به گفته پرند، امروز در سیزدهمین جلسه شورای نظارت، ارزیابی و گسترش آموزشی سازمان فنی و حرفهای استانهای غرب کشور گرد هم آمدهایم تا در دو حوزه اعتبارسنجی و ارائه آموزشهای مهارتی به ارائه ایدهها و تبادل نظر بپردازیم.
وی در ادامه به برگزاری مسابقات ملی مهارت معلولین برای نخستین بار در کشور اشاره کرد و بیان داشت: این مسابقات با همکاری سازمان بهزیستی و با اتکا بر دانش و تجربیات ارزشمند چندین ساله خود فنی و حرفهای برنامهریزی شد و امسال برای نخستین بار آن را برگزار کرد.
به گفته رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، این دوره از مسابقات در قالب چهار حرفه و در مرحله شهرستانی با شرکت یکهزار نفر برای نخستین بار در سطح کشور برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: اجرای مسابقات ملی مهارت میان افراد دارای معلولیت در سال 92 از سوی این سازمان تصمیم گیری شد.
دکتر پرند افزود: راهکارهای علمی برگزاری این دوره از مسابقات در قالب برگزاری جلسات مشترک با حضور مدیران و کارشناسان سازمانهای بهزیستی و فنی و حرفهای صورت گرفت.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تدوین و ابلاغ منشور این مسابقات به تمام استانها در تیرماه امسال خبر داد و افزود: ثبت نام نخستین دوره مسابقات ملی مهارت ویژه معلولان به صورت الکترونیکی در پرتال جامع سازمان فنی و حرفهای کشور در چهار رشته خیاطی، گرافیک، کندهکاری روی چوب و کارور WORD پیشبینی شد.
به گفته پرند، از مجموع یکهزار و 88 نفر شرکت کننده در این مسابقات که در 17 مردادماه امسال برگزار شد، 40 نفر به عنوان نفرات برتر مرحله شهرستانی به مرحله کشوری راه یافتند.
وی در پایان گفت: در این دوره از مسابقات یکی از شرکت کنندگان استان کردستان موفق به کسب مدال برنز در رشته کارور WORD شد.
انتهای پیام /