با پیشرفت فناوری‌های هوشمند در آینده زود، مسمومیت غذایی در دنیا کاهش می‌یابد.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، کار‌شناسان چینی برای حفظ سلامت مردم این کشور که عادت به خوردن غذا با چوب مشهور به chopstick دارند یک وسیله هوشمند تولید کرده‌اند که ظاهری شبیه به چوب غذای عادی دارد اما می‌تواند عناصر تشکیل دهنده غذا را شناسایی کند و حتی درجه حرارت روغنی که غذا با آن درست شده را بسنجد و برای کاربر از طریق بلوتوث به تلفن همراه هوشمند بفرستد.



این فناوری مانع از بروز مسمومیت‌های غذایی به دلیل فساد مواد غذایی و یا عناصر شیمیایی داخل آن در افراد می‌شود.






انتهای پیام/
برچسب ها: مسمومیت ، غذا ، فناوری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار