سرپرست مدیریت جهادکشاورزی شهرستان اهر، از تولید 5 هزار و 614 تن گوشت قرمز در شهرستان اهر خبر داد.

احمدی فر، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، گفت: از این مقدار گوشت قرمز تولیدی، در حدود یک هزار و 950 تن مصرف می شود و در حدود 3 هزار و 664 تن آن مازاد بر مصرف می باشد.

وی، افزود: این مقدار تولید گوشت قرمز و میزان مصرف و مازادبر مصرف می تواند پتانسیلی برای احداث کشتارگاه صنعتی و صنایع تبدیلی گوشت تلقی گردد.
انتهای پیام/ز
برچسب ها: تولید ، گوشت ، قرمز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.