به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه "تشرین"؛ چه اکنون و چه پیش از آنکه دولت آمریکا، از آنچه به اصطلاح، استراتژی مبارزه با داعش نامیده، پرده بردارد، دلایل کافی وجود داشته و دارد که این دولت، به طور جدی و عملی، قصد مبارزه با داعش و النصره را ندارد.
در تأیید این موضوع، منابع آمریکایی میگویند: دولت اوباما، هرگز، در سوریه، به صورت عملی وارد جنگ با داعش، نخواهد شد و در عراق هم، شرایط بر همین منوال خواهد بود؛ بلکه در بهترین حالت، ممکن است آن را اندکی تضعیف کند، نه آنکه وارد جنگ با آن شود.
این بدان معنی است که واشنگتن، داعش و النصره را عاملی برای تداوم و ابقای بحران در سوریه می داند، بویژه آنانی را که اصطلاحا، "مخالفان اعتدالگرا" می نامد و در میان این دو گروه تروریستی، پخش هستند؛ بنابراین آمریکا، به کمک های نظامی، مالی و تکنولوژیک خود، ادامه می دهد و به دولتهای حاشیه خلیج فارس، ترکیه و فرانسه، در حمایت کامل از این گروه های تروریستی، چراغ سبز نشان میدهد.
براین اساس، واشنگتن، علی رغم اطلاع کامل از جنایت های این تروریست ها، بر اقدامات ترکیه، مانند عبور دادن تروریست ها از مرز خود به سوریه و نیز، سلاح ها و اموال خلیجی که از این طریق، به تروریست ها می رسد، چشم پوش می کند.
علاوه براین، دولت اردوغان و اغلو، ائتلاف خود با داعش و النصره را پنهان نمی کند و چنانچه برای استقبال از رؤسای این دوگروه تروریستی که در هفته چندین بار، برای پیگیری فرآیند واردات سلاح و صادرات نفت قاچاق، به ترکیه سفر می کنند، فرش قرمز پهن نماید، حرجی بر او نیست.
برخی کارشناسان آمریکایی وجود دارند که معتقدند دولت اوباما، به جای آنکه با داعش مبارزه کند، در هماهنگی با خواسته ی اسرائیل جانی که این سازمان تروریستی-تکفیری را سودمترین سلاح در مبارزه با شیوه ی مقاومت در سوریه می داند و به تنهایی، زیرساخت های سوریه را بدون آنکه اسرائیل یک گلوله شلیک کند، ویران می سازد، آن را تقویت و حمایت می کند.
بنابراین، تلاقی اهداف آمریکا-اسرائیل در این زمینه، نهایتا به مفهوم حمایت از داعش و النصره، به جای مبارزه با آن و زیر پا انداختن قطعنامه ی 2170 شورای امنیت و نیز، بنای استراتژی آمریکا، براین اساس است.
انتهای پیام/