فرجالله عارفی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، گفت: درجامعه اسلامی قرار گرفتن مساجد برای فعالیت فرهنگی اجتماعی اهمیت فراوانی دارد زیرا کمترین میزان انحراف از موازین اسلامی در این گونه فعالیتها را به وجود میآورد.
وی ادامه داد: اگرمساجد به عنوان محوریت فعالیتهای فرهنگی اجتماعی قرار گیرند، حضور امام جماعت ساز و کار صحیحی را برای نظارت بر فعالیتها به وجود میآورد.
عارفی اظهار داشت: سبک زندگی ایرانی- اسلامی بر اساس موازین اسلامی تعریف میشود، مساجد اصلیترین مرجع برای انطباق سبک زندگی ایرانی- اسلامی با موازین اسلام است.
وی اشاره کرد: دربرهه فعلی مساجد به طور شایسته حمایت نمیشوند و برای انجام بسیاری از فعالیتهای خود دچار مشکل میشوند.
بودجه و امکاناتی که در اختیار مساجد قرار گرفته برای تکمیل فعلیت فرهنگی اجتماعی مساجد کافی نیست.
عارفی تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی برای تاثیرگزاری در حل مشکلات فرهنگی کشور باید دستگاههای فرهنگی شورا به حمایت از مساجد ملزوم کند.
وی افزود: متاسفانه دولت سهم فعلیتهای قرآنی و فرهنگی را در لایحه بودجه سالجاری کاهش داده است، امیدواریم این نقیسه در لایحه بودجه سال آینده جبران شود.
عارفی، عدم فعالیت برخی از مساجد را نگران کننده دانست و گفت: علاوه بر بودجه و امکانات حضور کمرنگ مردم و جوانان در عدم فعلیت برخی از مساجد موثر است حضور مردم و جوانان درمساجد نباید تنها منحصر به هفته تکریم و غبار روبی و ماه مبارک رمضان شود.
وی خاطرنشان کرد: تکریم و غبار روبی مساجد بستری برای فرهنگسازی در حوزه ارتباط مردم و مسجد است. به عنوان مهمترین عنصر انتقال ارتباطات در جامعه و معرفی هرچه بیشترتکریم و غبار روبی مساجد نقش مهمی را بر عهده دارد هفته تکریم، غبارروبی و ماه مبارک رمضان به حضور پر رنگ مردم در مساجد کمک میکند اما این حضور نباید منحصر به این ایام شود.
انتهای پیام/