برلیانت بزرگمهر متخصص تغذیه و دبیر انجمن تغذیه ایران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ممکن است برخی از افراد با خوردن میوه، خصوصا میوه بعد از غذا مشکل داشته باشند که باید این امر مورد بررسی قرار بگیرد.
وی افزود: معمولا اگر فردی پس از مصرف غذا میوه مصرف کند دچار نفخ و یا ترش کردن میشود برخی معتقدند که میوه مخصوصا سیب به علت دارا بودن فیبر فراوان، مانع از جذب مواد معدنی موجود در غذا میشود بنابراین به این علت نباید از این میوه بعد از غذا استفاده کرد.
بزرگمهر اذعان داشت: دستگاه گوارش انسان بعد از مدتی به این مسئله عادت میکند و مشکل مصرف فیبر و کاهش جذب مواد مغذی کم کم و به مرور زمان برطرف میشود.
این متخصص تغذیه اظهار داشت: بهترین زمان مصرف میوه هنگام عصر و یا به عنوان میان وعده صبح است البته شاید تعیین زمان کار مناسبی نباشد اما مصرف میوه در این زمانها، خاصیت بیشتری برای بدن دارد.
انتهای پیام/