محققان دانشگاه كانازاوا نتيجه گرفتند كه نان و نودل شاخص قندي كمتري دارند كه اين موضوع مي تواند علت اصلي عدم كمك اين مواد غذايي به كيفيت خواب باشد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،به نقل از ایرنا،  محققان دانشگاه كانازاواي ژاپن با مطالعه بر روي حدود ۲ هزار نفر متوجه شدند افرادي كه پلو بيشتري مصرف مي كردند كيفيت خواب بهتري داشتند. محققان در اين مطالعه همچنين ميزان نان و نودل مصرفي (رشته هاي ظريف پاستا) را نيز بررسي كردند اما ارتباط مشابهي ميان مصرف بيشتر آنها و كيفيت بهتر خواب پيدا نكردند.


به گفته محققان، برنج داراي ميزان «گليسميك ايندكس» يا شاخص قندي (GI) بالايي است. گلايسميك ايندكس در حقيقت درجه بندي مواد غذايي داراي كربوهيدرات بر اساس ميزان تاثيرشان بر روي قند خون در فاصله زماني كوتاهي پس از صرف غذا است.


كربوهيدرات هايي كه در طول چرخه هضم سريعتر شكسته و جذب مي شوند باعث افزايش گلايسميك ايندكس غذاها مي‌شوند. غذاهاي مملو از GI سطح پروتييني به نام «تريپتوفان» (tryptophan) را كه بدن از آن براي توليد ماده شيميايي «سرتونين» در مغز استفاده مي كند، افزايش مي دهند و سرتونين نيز به نوبه خود موجب ترغيب خواب مي شود.
محققان دانشگاه كانازاوا نتيجه گرفتند كه نان و نودل شاخص قندي كمتري دارند كه اين موضوع مي تواند علت اصلي عدم كمك اين مواد غذايي به كيفيت خواب باشد.

برچسب ها: پلو ، خوردن ، خوابیدن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.