وی احساس سیری را یکی از فواید سبوس دانست که باعث می شود فرد کمتر بخورد و دچار افزایش وزن، افزایش چربی و کلسترول و قند خون نشود.
به گفته این کارشناس تغذیه کربوهیدرات های حاوی سبوس پس از مصرف، قند خون را آهسته بالا می برند، در حالیکه نان و برنج سفید قند خون را سریع بالا می برد، این رو مصرف کربوهیدرات های تیره و حاوی سبوس برای افراد دیابتی بسیار مفید است.
وی به نقش فیبر موجود در سبوس در پیشگیری از یبوست اشاره کرد و افزود: توصیه می شود افراد نان های تیره از جمله نان سنگک و جو را که حاوی سبوس بیشتری است، استفاده کنند و نان های سفید اشتها را بالا نگه می دارند و منجر به چاقی می شوند.
رضازاده یادآوری کرد: میزان سیری یک کف دست نان سنگک چهار برابر همین میزان نان لواش است./ش/ن