سطح زیر کشت انجیر دیم در شهرستان جهرم فارس به 5 هزار هکتار رسیده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ برداشت انجیر از 30 هزار هکتار انجیرستانهای شهرستان جهرم و استهبان فارس آغاز شده است .

پیش بینی می شود امسال بیش از 370 هزار تن انجیر برداشت و روانه بازار مصرف شود .

بهجو مدیر جهاد کشاورزی جهرم گفت: در 5 سال اخیر تلاش شده است سطح زیر کشت انجیر بخصوص انجیر دیم در جهرم افزایش یابد و همین امر باعث شده سطح زیر کشت انجیر دیم این شهرستان به 5 هزار هکتار برسد.

وی ادامه داد: از این میزان 100 هکتار انجیر باغی و سیاه وجود دارد که از هر هکتار 40 تن انجیر سیاه برداشت می شود.

انجیر ازمیر – شاه انجیر – کنیزک – انجیر باغی سیاه و سفید از انواع انجیر کشت در جهرم است.

انتهای پیام/ز

برچسب ها: افزایش ، انجیر ، فارس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.