به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، مدیر شیلات استان گفت: از این میزان تولید بیش از 750 تن ماهی در دو مرکز عرضه و طبخ ابزیان که کنار جاده های اصلی اراک قم و اراک /توره احداث شده به مصرف می رسد
باقری مدیر یکی از این مرکز افزود : در این مرکز روزانه 1500 تن ماهی به متقاضیان عرضه می شود
این مراکز عرضه و طبخ ابزیان که امکان صید / فراوری و طبخ ماهی به صورت کبابی را برخوردارند بدلیل قرار گرفتن در مسیر ارتباطی و فضای سبز مناسب و استخرهای پر اب و پر ماهی محل توقف و استراحت مسافران تابستانی است
مسافر 50 ساله ای که از دزفول عازم مشهد بود و دراین مزرعه پرورش و عرضه ماهی توقف کرده بود گفت این مراکز شرایط مناسبی را برای استراحت و صرف یک وعده غذای مفید وسالم را برای مسافران فراهم اورده است
مدیر شیلات استان گفت : فعالیت این واحدها درکنار سایر پرورش های ترویجی استفاده از ماهی باعث شده تا سرانه مصرف ماهی در استان از سال 75 که آغاز فعالیت شیلات در استانهای غیر ساحلی کشور بود از 400 گرم در سال به 7 کیلو گرم در سال 93 برسد./ب