استفاده از پلاتین در بعضی از جراحی‌های شکستگی‌، اضطراب خارج کردن مجدد آن از بدن و تحمل رنج بیهوشی و عمل را برای فرد به همراه دارد.

دکتر علی ترکمان متخصص ارتوپدی و فلوشیپ جراحی زانو در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: گاهی در محل عمل جراحی شکستگی لازم می‌شود از وسائل کمکی برای ثابت کردن محل استفاده کرد با وسائلی که با پیچ ثابت می‌شوند پلاتین گفته می‌شود. در بعضی از موارد هم لازم می‌شود در مورد شکستگی های ران و ساق پا از وسایل داخل کانال استخوانی به نام راد استفاده شود.

دکتر ترکمان ادامه داد:‌در اکثر موارد نیاز به خارج کردن پلاتین وجود ندارد معمولا مشکلی برای بیمار ایجاد نمی‌کند و از آنجایی که پلاتین و بقیه وسائل کانالی که استفاده می‌شود از نظر شیمیایی خنثی هستند بدن نسبت به آنها واکنش نشان نمی‌دهد و ایجاد حساسیت نسبت به فلز آن بندرت بروز پیدا می‌کند.

این متخصص ارتوپدی اضافه کرد: در مواردی خاصی نیاز به خارج کردن پلاتین وجود دارد مواردی که احتمالا فشار برعصب وجود داشته باشد و یا گاهی دیده می‌شود بیمار درمحلی که پلاتینی وجود دارد احساس سرمای بیشتری می‌کند.

بعلاوه احساس شد دو پلاتینی درزیر پوست از دیگر مواردی است که نیاز به خارج کردن آن است.

وی در پایان خاطر نشان کرد:‌اینکه پلاتین در بدن فردی موجب عفونت شود امکان ندارد مگر اینکه عفونتی از قبل در محل شکستگی بوده باشد و یا زخمی که منشا عفونت می‌شود و وجود پلاتین موجب تاخیر زمان بهبود می‌شود.


انتهای پیام/

برچسب ها: پلاتین ، استخوان ، جراحی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
یوسف
۱۴:۱۸ ۱۶ مهر ۱۳۹۳
من الان ۸ساله که توی ران پام پلاتین کارگزاشته شده و در تمام این مدت ترشحات عفونی از محل شکستگی خارج میشه. دکتر گفت که پلاتین به بدنت نساخته.
پس چرا این آقا میگه که پلاتین باعث عفونت نمیشه؟!؟!