مدیر عامل سازمان بیمه سلامت گفت: 90درصد از هزینه‌های دارویی در بخش بستری بیماران صعب العلاج و پیوندی تحت پوشش و حمایت بیمه قرار خواهد گرفت.

انوشیروان محسنی بندپی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت در گفتگو با  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، در خصوص تحت پوشش نبودن بیماران پیوند کبد، ریه و مغز استخوان گفت: در رابطه با حمایت‌های بیمه‌ای از بیماران پیوند، تنها بیماران پیوند کلیه تحت پوشش قرار گرفته‌اند و سایر بیماران پیوندی از این مزایا بی بهره هستند که در این راستا طی هماهنگی‌های صورت گرفته با سازمان غذا و دارو و برگزاری جلسات با کارشناسان این سازمان که در سازمان  بیمه سلامت انجام شده به این جمع بندی رسیدیم تا در آستانه هفته دولت هزینه های دارویی سایر بیماران پیوندی را تحت پوشش بیمه قرار دهیم.

وی در ادامه تصریح کرد:‌ در حال حاضر هزینه‌های دارویی در بخش بستری بیماران پیوند کلیه 10تا12 میلیون تومان، پیوند ریه 12تا16میلیون تومان و پیوند مغز استخوان نیز 6 تا 8 میلیون تومان است که تنها این میزان، هزینه‌های دارویی آ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن‌ها را شامل می‌شود که با برنامه ریزی‌های صورت گرفتهو90درصد هزینه‌های آن‌ها تحت پوشش قرار خواهد گرفت.

محسنی بند پی در ادامه با تأکید بر این که اجرای این طرح از هفته دولت شروع خواهد شد اظهار داشت: این اقدام در راستای دستاوردهای سلامت محورانه دولت تدبیر و امید است که از بدو آغاز به کار نگاه ویژه‌ای به بخش سلامت داشته است تا دغدغه‌های مردم را در بخش سلامت به حداقل برساند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت خاطرنشان کرد: در این راستا همچنین بیماران صعب‌العلاج  تا 90 درصد از هزینه های داروییشان تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد.

*بودجه بیمه سلامت پایدار می‌شود


مدیر عامل سازمان بیمه سلامت گفت:‌ به منظور ثبات در ارائه خدمات رسانی بیمه‌ها دولت تلاش‌هایی را در راستای پایداری بودجه سلامت آغاز کرده و هیچ نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

انوشیروان محسنی بندپی در خصوص عدم پایداری بودجه سلامت در سال‌های آینده اظهار داشت: دولت از همان ابتدای ابتدای کار در برنامه‌ بودجه پیشنهادی خود موضوع پایداری بودجه سلامت را به صورت کلی در نظر داشته است هم چنین در سیاست‌های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری نیز بحث لزوم پایداری بودجه در نظام سلامت آمده است.

وی در ادامه با اشاره به تلاش‌های دولت  افزود: در این راستا دولت به مجلس پیشنهاد کرده که بعضی تبصره‌های بودجه سال 93 از جمله یک درصد ارزش افزوده و هم چنین پرداخت برخی مزایا و حقوق کارکنان و دولت دائمی شوند به ویژه در بحث پایداری بودجه نظام سلامت نیز اقدامات مؤثری صورت گرفته  است.

محسنی بندپی با تأکید بر عدم نگرانی در خصوص پایدار نبودن بودجه سلامت طی سال‌های آینده خاطرنشان کرد: ما در بخش بیمه سلامت به عنوان خریداران خدمت و ارائه دهندگان خدمت باید ساز و کارهایی را اتخاذ کنیم تا برای هزینه‌ها فرآیندی تعریف شود تا تقاضاهای القایی به حداقل رسیده و خطاهای پزشکی نیز کاهش پیدا کند تا بتوانیم از بودجه منابع مالی به نحو صحیح استفاده کنیم.

*بیش از 4میلیون نفر دفترچه بیمه سلامت دریافت کرده‌اند

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت گفت: از 6 میلیون و 300 هزار ثبت نام شده برای اخذ دفترچه بیمه سلامت 4 میلیون و800 هزار نفر دارای دفترچه بیمه شده‌اند.

انوشیروان محسنی بندپی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت در خصوص انصراف  بعضی افراد از بیمه به منظور استفاده از بیمه‌های رایگان سازمان بیمه سلامت افزود:‌ تمامی اطلاعات بیمه شدگان از تمامی سازمان‌های بیمه گر با استفاده از سامانه امید که برای بررسی وضعیت بیمه‌ای افراد طراحی شده اتخاذ شده است و افرادی که قبلا دارای دفترچه بوده‌اند از سوی این سامانه رد و مجاز شناخته نشده‌اند.

وی در ادامه تصریح کرد:‌ گواه این مطلب این است که از 6میلیون و 300 هزار ثبت نام شده، 4 میلیون و 800 هزارنفر از سوی سامانه مذکور مجاز به اخذ دفترچه شده‌اند.

وی در ادامه با تأکید  استعلام بیمه‌ای سایر بیمه‌ها برای عدم دریافت دو دفترچه  خاطرنشان کرد: برآوردهای از افراد فاقد دفترچه بیمه 7 میلیون نفر بود که تعداد کمتری اقدام به ثبت نام کرده‌اند که این امر به دلایل مختلفی صورت گرفته که بابرنامه‌ریزی‌های‌ صورت گرفته درصدد هستیم تا تمامی این  افراد شناسایی و تحت پوشش بیمه قرار  گیرند.

انتهای پیام/
برچسب ها: بیمه ، سلامت ، هزینه ، دارویی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار