نماینده اسفراین بیان داشت: امروز بیش از 7 میلیون نفر بیکار داریم و وظیفه دولت است که شرایط و امکانات را برای همه به منظور رسیدن به اشتغال کامل تامین کند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، هادی قوامی نماینده اسفراین در مجلس در تذکر شفاهی خود در جلسه علنی امروز سه‌شنبه 28 مرداد با استناد به اصل 43 قانون اساسی گفت: برای تامین استقلال اقتصادی جامعه و ریشه‌کن کردن فقر و محرومیت جمهوری اسلامی را براساس نیازهای اساسی مثل خوراک، بهداشت، درمان و آموزش و پرورش، امکانات لازم برای تشکیل خانواده استوار کرده است.
 
وی افزود: در شهرستان اسفراین در بحث بهداشت و درمان ضمن اینکه تشکر می‌کنیم از دولت برای استقلال دانشکده علوم پزشکی بخش بام وصفی‌آباد مخصوصا وصفی‌آباد با مشکلات جدی مواجه است و تقاضای ارتقای مرکز درمان شهر وصفی آباد را به وضعیتی که بتواند نیازهای شبانه روزی مردم را تامین کند و امکانات بیشتری داشته و نیازهای مردم را جوابگو باشد به خصوص مردم محروم وصفی آباد را داریم.

نماینده اسفراین خطاب به وزیر راه و شهرسازی گفت: برای تعریض جاده وصفی آباد و رزق آباد که به جاده مرگ مشهور ‌شده‌اند به دلیل تصادفات زیادی که اتفاق می‌افتد اقدام شود و هم چنین تقاضای تکمیل و اتمام پروژه راه اصلی بام قوچان میامه جاجرم اسفراین را و راه آهن جوین اسفراین و بجنورد را دارم.  
 
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در ادامه افزود: وزیر نیرو برای حل مشکلات آب کشاورزی و نقاط روستایی هم بخش بام وصفی آباد و نقاط مرکزی اقدام کنند.
 
قوامی خطاب به وزیر کشور اظهار داشت: برای تعیین تکلیف حل مشکل تقسیمات کشوری به خصوص منطقه محروم بام و رزق آباد که این‌ها وظایف دولت است که باید به زودی ان شالله اعلام شود.  
 
نماینده اسفراین بیان داشت: در جمهوری اسلامی ایران چالش اساسی که داریم بیکاری است امروز بیش از 7 میلیون نفر در این مملکت با مشکلات بیکاری دست و پنجه نرم می‌کنند که باعث خسارت زیادی به اقتصاد کشور می‌شود لذا وظیفه دولت است که شرایط و امکانات را برای همه به منظور رسیدن به اشتغال کامل تامین کند و وسایل کار را در اختیار همه کسانی که قادر به کارند ولی وسایل را در اختیار ندارند در شکل تعاونی از راه وام بدون بهره یا هر راه مشهور دیگر قرار دهد.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: ولی امروز آیا جوانان ما می‌توانند تسهیلات بدون بهره بگیرند؟ یا موسسات مالی، پولی اعتباری بهره‌های بالای 30 درصد تقاضا می‌کنند! که قطعا هیچ جوانی قادر نیست وام بگیرد و کار آفرینی را شروع کند تقاضا می‌کنم در این زمینه به خصوص بحث بیکاری جوانان توجه شود.  
 
انتهای پیام/
برچسب ها: نماینده ، صحن ، مجلس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار