به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ اولین آثار تغذیه ای در دوران بارداری از مادر به جنین منتقل می شود.محققان در یک مرکز تحقیقاتی تغذیه ای در لندن با تحقیق روی 2 هزار خانم باردار و بررسی تغییرات غذایی آن ها از ماه 2 تا 8 بارداری دریافتند این عادات تغذیه ای به طور محسوسی از طریق ما ه وراثتی قابل انتقال است.
بررسی های جدید مجققان نشان می دهد، مادران باردا باید مواد غذایی مانند سبزیجات و گوشت و مواد مغذی مصرف کنند تا بدن کودکانشان در بزرگسالی به این مواد غذایی سالم عادت کند و سالم تر باشند.
گفتنی است؛ مادران باردار با استشمام بوی گل ها می ت انند حس طراوت و سرزندگی را علاوه بر خود به جنین شان انتقال دهند و با گشت و گذار در طبیعت کودک خود را با طبیعت آشتی دهند.
نتایج مطالعات نشان می دهند، تمام حالات روحی مادران مانند خنده، گریه، شادی و اخم و ...به جنین منتقل می شود و او نیز رفتار هایی همانند حالات روحی مادرس را به خود می گیرد که این امر می تواند در شکل گیری شخصیت او بسیار تاثیر گذار باشد.
انتهای پیام/