انتظاری افزود: انجیر تازه حاوی 90درصد و انجیر خشک حاوی 24 درصد آب میباشد.
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: انجیر درختی است که بابرگ های پهن،بزرگ و پنچه ای شکل،میوه انجیر از نظر گیاه شناسی محفظه ای گیاهی است که گلهای نر و ماده در درون آن واقع شده اند و موقع رسیدن میوه ،دنباله گلهای ماده و کاسه گل و قسمت تختانی آن گوشتی ضخیم و خوردنی می شود
انتظاری افزود: از خواص این میوه می توان به تقویت نیروی جسمی،دارای طبیعت گرم،نیروزا،رفع کننده خشونت سینه،درد سینه، سرفه،خنک کننده اشاره کرد.
وی یادآور شد:مواد معدنی مانند کلسیم، آهن،فسفر ویتامین A ،تیامین،رایبوفلاوین دیناسین است.
انتظاری تصریح کرد:انجیر نیروزا ،مقوی نیروی جسمی،کمک کننده به هاضمه،ملین و تسکین دهندة تشنگی و حرارت است.
گفتنی است؛اگر مقداری انجیر را با شنبلیله دم کرده و در چند نوبت به طور منظم مصرف نمائید،برای رفع خشونت سینه،سرفه و دردسینه مفید است.
انتهای پیام/