به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، در ادامه هشتاد و پنجمین جلسه علنی چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران علیرضا دبیر پس از ارائه گزارش کمیسیون برنامه و بودجه در خصوص نظارت بر بودجه سال 92 شهرداری و بیان دیدگاههای مخالف و موافق اعضا به ارائه پاسخهای خود در این خصوص پرداخت.
وی با بیان این که در سال 93تمامی پروژههای و برنامهها باید عملیاتی و مأموریتی باشند اظهار داشت: ممکن است یک پروژه که عنوان اصلی آن خدمات شهری است دارای زیرساختهای عمرانی و غیره نیز باشد که اعضا باید به این مورد توجه داشته باشند که نظارت تمامی کمیسیونها و نه تنها یک کمیسیون سبب کیفی سازی آن خواهد شد.
رئیس کمیسیون و بودجه شورای شهر یکی از دیگر موارد مخالفان گزارش ارائه شده را در خصوص میزان طلب پیمانکاران و عدم بیان آن در گزارش امروز عنوان کرد و افزود: وقتی من گزارش میدهم اعضا توجه نمیکنند چرا که در خصوص عدم به موقع پرداخت طلب پیمانکاران در گزارش امروز اشاره شد که این میتواند به معنای خواباندن پول از سوی پیمانکار و یا تأخیر اجرای پروژه از جانب آنان باشد.
دبیر افزود: بودجه شهرداری تعیین شده و نمیتواند بالاتر از این میزان شود اما باید در نظر داشت که پیش از آغاز سال جدید نیز طرح 2فوریتی با امضای 27نفر از اعضا تصویب شد که متأسفانه برخی این موضوع را که در این زمینه است فراموش کردهاند.
وی یکی از دیگر موارد را در خصوص تذکر سالاری و این که سند توسعه محلات باید بر اساس سند توسعه پنج ساله باشد ذکر کرد و افزود: تمامی این مسائل در کمیسیون فرهنگی دیده شده و اقدامات کارشناسی صورت پذیرفته است.
رئیس کمیسیون و بودجه شورای شهر یکی از دیگر موارد مورد تذکر برخی از اعضا در خصوص این گزارش را مرتبط با مناقصات شهرداری تهران دانست و افزود: نوع مناقصات واگذاری به سازمانهای و تمامی موارد دیگر در این رابطه ذکر شده ضمن این که نیاز نیست عملکرد فیزیکی صد در صد مطابق با ارزش ریالی پروژهها باشد.
انتهای پیام/