به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه ؛محمد صادق تنهايي گفت: از اين سطح100 هكتار آن بارور بوده و با عملكرد متوسط 5 تن در هكتار پيش بيني مي گردد كه 500 تن انجير با ارزش بالغ بر 5/2 ميليارد تومان توليد گردد.
وي ارقام انجير شهرستان را مجيفي – كوچه كاو – انجير زرد و سياوله اعلام و افزود: با توجه به شرايط آب و هوايي شهرستان انجير توليدي داراي طعم و كيفيت بسيار مناسبي است كه بيشتر به صورت تازه مصرفمي گردد .
گفتني است برداشت انجير در منطقه پاوه تا شهريور ماه ادامه خواهد داشت ./ش/ن