دکتر بهروز طلایی، متخصص تغذیه در گفتگو
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اهدای خون شرایطی دارد که فرد باید مجاز به اهدای آن باشد، بنابراین توصیه میشود که قبل و بعد از خون دادن حتما از این نوع برنامه غذایی استفاده کنید.
وی به برنامه غذایی قبل از اهدای خون اشاره کرد و افزود: گاهی پس از خون دادن فرد دچار افت فشار خون شده و احساس سرگیجه و ضعف میکند، بنابراین بهتر است قبل از خون دادن از مواد پروتئینی استفاده شود که کم کم قند خون را بالا ببرد.
این متخصص تغذیه به برنامه غذایی بعد از اهدای خون پرداخت و گفت: بهتر است بعد از خون دادن از مواد غذایی همچون ساندویچ ، نان و پنیر و گردو، گوشت مرغ همراه با سبزیجات مصرف شود.
انتهای پیام/