به گزارش
خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران؛ در مکانیزم جدید خشک کن خلاء ارائه شده در این طرح، مشکلات کندی فرآیند خشک شدن در نتیجهی طولانی شدن زمان ایجاد خلاء و کاهش دمای محصول و کاهش کیفیت محصول نهایی به ترتیب به دلیل گرماگیر بودن مرحلهی تبخیر و رشد میکروارگانیسمهای غیر هوازی، از تکنیکهای beffering با افزایش حجم سیستم ایزوله، از میزان فشار دور محفظه کاسته میشود، با استفاده از انبساط حرارتی با افزایش دما در محفظه و متعاقبا افزایش حجم و دمش گاز به بیرون سرعت ایجاد خلا افزایش یافته است.
در ادامه این گزارش آمده است: همچنین همرفت حرارتی، با عمل پیشگرم محصول مشکل ضعف انتقال حرارت در محیط خلا را حیران خواهد کرد و تابش ur از رشد میکروارگانیسمهای غیر هوازی در محفظه خلا پیشگیری میکند چنانچه استفاده از قفسه بانوع پوشش اکسید تیتانیوم به منظور خود تمیزی و جلوگیری از تجمع آلودگی بر روی قفسهها محقق میشود.
انتهای پیام /