سوالاتی که کاربران باشگاه خبرنگاران در قسمت"رایگان درمان شوید" مطرح کرده بودند، توسط "متخصص تغذیه" پاسخ داده شده است.

گروه کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ بخشی از پاسخ سوالاتی که کاربران باشگاه خبرنگاران در قسمت رایگان درمان شوید مطرح کرده بودند را منتشر كرد.  

شما هم می توانید با مراجعه به کلینیک باشگاه خبرنگاران و طرح سوالات خود پاسخ را از پزشکان مطرح در آن بخش دريافت كنيد.

اما پاسخ سوالات برخي از کاربران درخصوص "محصولات لبنی و ارتباط آن با روغن پالم"  كه توسط دکتر مجید غیور مبرهن، متخصص تغذیه داده شده است، به شرح ذیل مي باشد:

***مونا
با سلام ایا روغن پالم در طعم و بو محصولات لبنی تغییر ایجاد می کنه؟

***محمد
آیا رفلکس شیر بعد از مصرف رابطه ای با روغن صنعتی پالم دارد؟
چیزی که میتوان در اکثر مواقع به چشم دید!
پاسخ: خیر ، چربی در روغن های صنعتی وجود دارد اما این رفلاکس ها بیشتر با چربی هایی که درون شیر هستند ارتباط دارد.

***مجتبی
با سلام وخسته نباشید در کدام برند های غذایی روغن پالم وجود دارد؟
پاسخ: هنوز اطلاعات دقیق و قطعی در مورد برند هایی که از این روغن در محصولات خود استفاده می ردند موجود نیست.


***زینب

روغن پالم را برای چی در لبنیات اضافه می کنند؟من بعد ازخوردن محصولات لبنی خیلی احساس سرگیجی دارم ایا به دلیل پالم است؟

***کریم
ایا دلیل سفت بودن ماست ها روغنه پالم ان است؟ برای جلوگیری از نفخ و ترش کردن بعد از خوردن ماست چی کار کنیم؟
پاسخ: می تواند مربوط به روغن باشد، معمولا بعد از مصرف ماست مشکلات گوارشی به وجود می آید و محصولات لبنی در سایر محصولات لبنی اعم از شیر و کشک و غیره وجود ندارد.

***جلیل
با سلام و خسته نباشید روغن پالم موجود در مخصولات لبنی چه ضرر و زیان هایی میتواند برای بدن داشته باشد؟
پاسخ: ممکن است روغن پالم برای بیماران قلبی و عروقی بیماری هایشان را افزایش دهد و مصرف این روغن می تواند سرطان را در افراد نیز افزایش دهد.

انتهای پیام/
برچسب ها: شیر ، لبنیات ، محصولات ، غذا ، پالم ، روغن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار