دکتر تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه، در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: رژیمها و روشهای تغذیهای، عمدتا بر مقدار کالری دریافتی و ترکیب آن تمرکز دارد و کلا ورود غذا و آشامیدنی به بدن باعث جذب و بالا رفتن وزن میشود و محدودیت در دریافت کالری، موجب استفاده بدن از ذخایر کالری و در نتیجه کاهش وزن میشود.
دکتر نیستانی ادامه داد: در مورد چاق شدن صورت، ادعاهای زیادی وجود دارد که هیچگونه سند و مدرک علمی به همراه آنها نیست و هیچ روش بالینی در علم تغذیه دنیا وجود ندارد که بوسیله آن بتوان صورت را چاق نگه داشت. اطلاعات ژنتیکی هر فرد، الگوی چاق شدن و لاغر شدن چهره و سایر اندامهای بدن او را تعیین میکند.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: در افرادی که بطور ارثی صورتهای استخوانی دارند، هنگامی که از رژیم غذایی خاصی استفاده میکنند، صورت زودتر از سایر اندامها لاغر میشود و دیرتر از سایر اندامها هم چاق میشود.
در مقابل کسانی که بطور ارثی صورتهای گرد و گوشتی دارند در پی رعایت رژیم غذایی مشخص، صورت دیرتر لاغر و زودتر چاق میشود.
انتهایپیام/