ناظر مسابقات انتخابی تیم ملی جوانان تنیس روی میزدر واکنش به صحبت های زهرا علوی گفت: هیچ حق خوری صورت نگرفته است و ما هیچ وقت بازیکنی را بدون دلیل از تیم ملی خط نزنیم.

منیجه ابری در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، در واکنش به صحبتهای زهرا علوی با باشگاه خبرنگاران، مبنی براینکه به خاطر پدرش وی را کنار زده اند، اظهار داشت: در مسابقات انتخابی تیم ملی گیاهی  نایب رئیس بانوان، لیموچی، سرمربی تیم ملی بزرگسالان، مهناز رجبیان مربی تیم ملی جوانان و رجبی مربی تیم ملی نوجوانان در کنار من در سالن حضور داشتند و همه شاهد هستند که هیچ حق خوری صورت نگرفته و کسی در کمیته فنی ناعادلانه قضاوت و انتخاب نکرده است.

وی ادامه داد: بعد از اینکه نتیجه نظر کمیته فنی درباره نفر چهارم آمد پیامهای مکتوبی آمد که من را با قسم به مقدسات تهدید کردند که بسیار کار نادرستی بود و قلب من را به درد آورد.

ابری خاطرنشان کرد: در مجموع نتایج رقابتهای انتخابی علوی چهارم شد و بابادیوند پنجم، من از ابتدا هم اعلام کردم که سه نفر اول برای اعزام انتخاب و نفر چهارم انتصاب خواهد شد، به همین دلیل در کمیته فنی بین نفر چهارم و پنجم تصمیم گیری شد گیم ها را بررسی کردیم و دیدیم در دور رفت بابادیوند با نتیجه 3 بر 2 به علوی باخت ولی بابادیوند3 بر 1 علوی را برد پس طبق گیم شماری 5 گیم بابادیوند و علوی 4 گیم به دست اوردند که نشان می دهد بابادیوند با یک گیم بیش تر  انتخاب کمیته فنی است و این کمیته هیچ اشتباهی نکرده است .

 

وی با ابراز گله مندی از برخی اظهار نظرها در این باره تصریح کرد: من تعجبم از آقایانی است که هیچ کدام در سالن نبوده اند و با این وجود درخصوص بانوان اظهار نظر های تند می کنند و فکر می کنم این رفتار در شان افراد نیست.  

 

 

برچسب ها: تنیس ، ابری ، ملی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار