کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: سماق در ممانعت از ترکیب گلوکز با مولکول های پروتئین های حیاتی بدن باعث شده این گیاه برای بیماران مبتلا به دیابت مفید تشخیص داده شود.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار  باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: غِرغِره دَم کرده سماق برای ورم گلو و دهان مفید است.

وی تشریح کرد: سماق کاهش دهنده اسید اوریک خون است و استفاده از آن موجب تقویت دستگاه گوارش می شود.

نقشی ادامه داد: سماق بهبود دهنده زخم ها، بند آورنده خون، ضد اسهال و درمان کننده اسهال خوني است که اين اثرات مربوط به تانن ها و ترکيبات فنلي آن است.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مالیدن سماق به دندان برای تقویت و استحكام لثه مفید بوده و مَزمَزه خیس كرده سماق در آب نیز برای زخم دهان و تقویت لثه مفید است. 

 وی اظهار داشت: خوردن سماق تازه باعث مسمومیت می‌شود، فقط باید خشک آن را مصرف نمود.

نقشی تاکید کرد: سماق برای دندان‌ درد مفید است و تحریک کننده ای گیاهی برای اشتها محسوب می شود.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: گیاه ، دارویی ، سماق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.