به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، یکی از بهترین تاثیرات زنجبیل توانایی کاهش حالت تهوع و استفراغ است. مطالعات نشان می دهد که این گیاه می تواند علائم این حالات را در دوران بارداری و پس از عمل جراحی کاهش دهد.
برخی مطالعات نیز گویای این است که زنجبیل در کاهش التهابات و دردها نیز مؤثر بوده و از قدیم به شکل مرهم کاربرد داشته است. در رابطه با خواص ضد سرطانی این گیاه نیز تحقیقاتی در حال انجام است. از زنجبیل همچنین در موارد سرماخوردگی، سرفه و آنفولانزا روده ای نیز استفاده می شود.
زنجبیل سرشار از آنتی اکسیدان است و به همین خاطر می تواند در برابر سرطان مؤثر باشد. البته نباید انتظار داشت مقدار جزئی که ما هر روز به عنوان چاشنی استفاده می کنیم معجزه کند!
چه مقدار باید زنجبیل مصرف کنیم؟اگر می خواهید از خواص این ریشه گیاهی بهره مند شوید، باید حتما در برنامه غذایی بگنجانید. اما در مواردی مانند کاهش حالت تهوع باید از کپسول های آن که امروزه در داروخانه ها به فروش می رسد، استفاده نمایید.
دمنوش آن در عین دارابودن این خواص، گرم و نیرو بخش نیز هست. یک تکه کوچک زنجبیل تازه را در یک فنجان آب جوش رنده کنید و بگذارید چند دقیقه بماند. سپس میل نمایید.
مقدار مصرف زنجبیل به ذائقه شما بستگی دارد، با این حال بیشتر از دو گرم زنجبیل خشک یا 10 گرم زنجبیل تازه در روز استفاده نکنید. در غیر این صورت معده را از کار می اندازد.
البته در مورد زنجبیل نیز مانند دیگر روش های درمان گیاهی، حتما پیش از مصرف دارویی با پزشک مشورت نمایید. /قدس