مصرف "کپساسین" موجود در فلفل قرمز، فعالیت شدیدی در گیرنده‌های دیواره سلول‌های روده‌ی موش‌ها ایجاد می‌کند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ محققان دانشگاه کالیفرنیا، مصرف کپساسین موجود در فلفل قرمز، فعالیت شدیدی در گیرند‌ه‌های دیواره سلول‌های روده‌ی موش‌ها ایجاد می‌کند که باعث تحریک واکنش‌ها و نهایتا کاهش احتمال ابتلا به تومور کولورکتال می‌شود.

گیرنده‌ها یا کانال‌های یونی در واقع در نورون‌های حسی کشف شدند. جایی که گرما، اسیدی یا بازی بودن و تندی را حس می کنیم.

دکتر الیزا راز، عضو تیم تحقیقاتی می‌گوید: این ها به شکل بالقوه محرک خطرناکی برای سلول‌ها هستند. بنابراین، کانال یونی، به عنوان یک مولکول معرفی شده و مانند گیرنده‌ی درد عمل می کند. که همه این‌ها در یک عصب رخ می‌دهد.

نتایج این تحقیقات نشان داد که کانال‌های یونی، به عنوان مانعی برای تومور‌ها عمل می‌کند. 

دکتر راز می‌گوید: در حال حاضر امکان دسترسی مستقیم به کانال‌های یونی را نداریم و بنابراین نمی توانیم تاثیر قطعی آن را بر سرطان مشاهده کنیم. اما دسترسی مستقیم در تحقیقات کلینیکی آینده ممکن خواهد شد و شاید راهی جدید برای درمان سرطان را پیدا کنیم.

اگر چه این تحقیقات بر روی موش‌ها انجام شده اما دریچه را به روی درمان سرطان در انسان گشوده است و دانشمندان امیدوارند بتوانند از این یافته در تولید دارو‌های ضد سرطان استفاده کنند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار