كارشناس مديريت باغباني سازمان جهاد كشاورزي استان كرمانشاه گفت: در استان كرمانشاه با 840 هكتار باغات انجير ساليانه 10 هزار تن انجير توليد و روانه بازار مي شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه ؛فيض قرباني گفت: از 840 هكتار انجير استان حدود 770 هكتار آبي و 70 هكتار ديم بوده و عمده اين باغات با 480 هكتار مساحت در دهستان ريجاب قرار دارد.

فيض قرباني عمده ارقام انجير استان را منجيفي، شام، باوام علي، ملك محمدي، سياوله، زردله، شماملي، انجير كوهي يا كوچكي و انجير سبز اعلام كرد.

كارشناس مديريت باغباني سازمان جهاد كشاورزي استان كرمانشاه گفت: انجير منجيفي و انجير سبز عمدتا فرآوري و به صورت خشكبار عرضه شده و ساير ارقام نيز مصرف تازه خوري مي شود.

وي افزود: انجير منجيفي به صورت منحصر بفرد در منطقه ريجاب توليد شده كه به لحاظ شرايط مساعد اقليمي بهترين كيفيت و عملكرد را در اين منطقه دارد، به نحويكه انتقال نهال آن به ساير نقاط كشور از نظر كيفيت و كميت با افت شديد مواجه شده است.

فيض قرباني بیان داشت: انجير توليدي استان به شيوه خشك به كشورهاي حوزه خليج فارس، كشورهاي آسياي ميانه و تركيه صادر مي شود/./ش/ن

برچسب ها: کرمانشاه ، تن ، انجیر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.