زنان به علت عوامل مختلف اعم از اجتماعی،‌ هورمونی و روانی در مقایسه با مردان تقریبا 2 برابر بیشتر به افسردگی مبتلا می‌شوند.

دکتر هادی معتمدی روانپزشک در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: زنان نسبت به مردان تقریبا 2 برابر بیشتر به افسردگی مبتلا می‌شوند و این به علت عوامل ژنتیک،‌هورمونی و روانی می باشد.

وی اظهار کرد: یکی از تفاوت‌های زنان و مردان در بلوغ است که معمولا پس از بلوغ دختران بیشتر به افسردگی دچار می‌شوند. 
از عوامل دیگر می‌توان نقش‌آفرینی زن به عنوان مادر را نام برد که به علت فشار ناشی از مسئولیت های خانه‌داری و مادری استرس فرد بالا رفته و زمینه ی بروز افسردگی را افزایش می‌دهد. به علت تغییرات هورمونی و روانی آنها را به سمت افسردگی سوق می‌دهد.

وی اذعان داشت: بارداری نیز به علت تغییرات هورمونی از دیگر عوامل بروز افسردگی است.

دکتر معتمدی با بیان اینکه زنان به علت خصوصیات رفتاری و ژنتیکی آسیب‌پذیرتر از مردان هستند، افزود: پدران و مادران نیز با تبعیض‌های بین دختران و پسران خود قائل می شوند آنها را به سمت افسردگی می‌برند.

وی با اشاره به اینکه از دیگر عوامل می‌توان به نداشتن فعالیت های اجتماعی، اقتصادی و وابستگی های عاطفی اشاره کرد و افزود: چنانچه فردی دارای علائمی مثل احساس ناامیدی – اختلال در اشتها – عدم تمرکز – نداشتن خواب راحت و احساس خستگی باشد بهتر است به روانپزشک مراجعه کند.


انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار