افراد باید توجه داشته باشند که لبنیات کم چرب را برای مصرف انتخاب کنند چرا که هر چه درصد چربی لبنیات کم باشد میزان درصد جذب کلسیم بیشتر خواهد بود.

زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: لبنیات عمده‌ترین منبع کلسیم به شمار می‌آیند که باید افراد به صورت روزانه کلسیم عمده مورد نیاز خود را از مصرف این مواد غذایی کسب کنند.

وی با اشاره به این که لبنیات‌های موجود در سطح بازار دارای درصدهای مختلف چربی هستند افزود: بیشتر افراد جامعه تمایل به مصرف لبنیات پرچرب به دلیل طعم خوش آن دارند در حالی که مصرف لبنیات پرچرب یعنی بالای 2/5 درصد چربی باعث کاهش جذب کلسیم موجود در شیر، ماست یا پنیر شود.

عبدالهی خاطر نشان کرد: توصیه می‌شود افراد از مواد لبنی با چربی کمتر از 2/5 درصد مصرف کنند تا جذب مواد مغذی آن همچنین کلسیم انجام شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.