شایع‌ترین عواملی که کمرتان را خم می‌کند

کمردردهای عضلانی معمولا به دلیل بد نشستن، تروما، عفونت‌ها، مشکلات خود عضله و زمینه‌های ارثی ایجاد می‌شوند که براساس نوع علت می‌توان به درمان آن پرداخت.

حمید پدرام متخصص ارتوپد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: علت شایع کمردرد، دردهای عضلانی است که به دلیل بد نشستن، مدت زمان زیادی در یک وضعیت نشستن یا در اثر برداشتن چیزی روی اعصاب سیاتیک و دیسک فشار می‌آورد و موجب درد عضلانی در ناحیه کمر می‌گردد.

وی افزود: دردهای عضلانی در ناحیه کمر می‌تواند در اثر تروما ایجاد شود که تروما سبب ضرب‌دیدگی، تورم، خون مردگی و خونریزی در داخل عضله یا زیر پوست می‌گردد  و روی عصب فشار وارد ساخته و جریان خون به عصب را مختل می‌کند.

پدرام تصریح کرد: نوع دوم دردهای عضلانی به دلیل مشکل در خود عضله است که این شکل بیشتر زمینه ارثی دارد و معمولا سابقه طولانی دارد.

وی اظهار داشت: بعضی از بیماری‌ها و سندرم‌های خاص می‌توانند موجب درد عضله شوند همچنین یکسری مواد متابولیکی در ایجاد دردهای عضلانی موثر هستند. المان‌هایی نظیر کلسیم در داخل عضله می‌تواند مشکل‌زا شوند البته به فاکتور تحریک کننده‌ای مانند تروما نیازمند دارد عفونت‌ها نیز می‌توانند دردهای عضلانی به وجود آورند که بیشترین آنها ویروس می‌باشند که موجب التهاب و درد عضله می‌گردند.

پدرام بیان کرد: در خانم‌ها و کسانی که شاغل هستند بیشترین علت کمر درد به نحوه نشستن روی صندلی و طریقه جا به جا کردن وسایل برمی‌گردد که با اصلاح این روش‌ها می‌توان از دردهای عضلانی ناحیه کمر کاست.

این متخصص در پایان خاطرنشان کرد: در صورتی که درد ناشی از عفونت‌های ویروسی باشد باید از داروهای مسکن و ضدالتهابی استفاده نمود که با پایان دوره درمانی، درد بیمار تسکین می‌یابد. اگر درد عضلانی در ناحیه کمر ناشی از تروما باشد، در مراحل اولیه و 72 ساعت اول از کیسه یخ استفاده می کنند تا درد و خونریزی کاهش یابد سپس به بیمار داروهای ضد التهابی می‌دهند و در انتهای همه این درمان‌ها از روش‌هایی ماننند فیزیوتراپی، الکتروتراپی و لیزر درمانی نیز بهره می‌گیرند.


انتهای‌پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار