فریبا ملک احمدی رئیس اداره بهداشت مرکز بهداشتی و مدیریت پسماند در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: طبق ماده 7 قانون مدیریت پسماند در بیمارستان خودش مسئول مدیریت پسماند تولیدی در بیمارستان است و شهرداری و وزارت بهداشت هیچ کدام وظیفهای در قبال بیخطرسازی ندارند.
وی با بیان اینکه سال 1387 ضوابط و روشهای مربوط به مدیریت پسماندها تدوین شد، افزود: بعد از تصویب به کلیه مراکز درمانی و بهداشتی این ضوابط ابلاغ شد که براساس این قواعد وزارت بهداشت چک لیستهایی را تهیه کرد و آن را در اختیار دانشگاههای علوم پزشکی گذاشت تا کارشناسان مدیریت پسماند در بیمارستانها این موضوع را مورد بررسی قرار دهند.
ملک احمدی با اشاره به اینکه طبق این قانون باید کلیه مراکز درمانی دستگاه امحای زباله داشته باشند تصریح کرد: هر بیمارستانی با استفاده از این دستگاه باید کلیه وسایل تیز و برنده و زبالههای عفونی را بیخطر کنند.
ملک احمدی با تأکید بر اینکه درحال حاضر 86% بیمارستانهای کشور مجهز به دستگاههای امحای زباله هستند، عنوان کرد: وزارت بهداشت متعهد شده که تا پایان سال 93 کلیه بیمارستانهای کشور به دستگاه امحای زباله مجهز شوند چرا که مجهز بودن بیمارستانها به این دستگاهها جز اعتبار بخشی محسوب میشود و 14 درصد بیمارستانهایی که هم اکنون مجهز به این دستگاه هستند جزء اعتباربخشی به حساب نمیآید و این امر ضرر برای بیمارستان محسوب میشود.
انتهای پیام/