با آفات و امراض باید به گونه‌ای برخورد کرد که بتوان سلامت محصولات کشاورزی و دامی را تضمین کرد.

عباس رجایی رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران افزود: روش‌ها و میزان استفاده از سموم شیمیایی باید زیر نظر متخصصان کشاورزی صورت بگیرد چراکه هر سمی یک دوره پر خطر دارد واگر محصولی بخواهد روانه بازار شود نباید دارای باقیمانده سموم باشد.
 
رجایی با بیان اینکه در شرایط عادی و طبیعی سم‌پاشی و استفادهاز سموم توصیه نمی‌شود تصریح کرد: روش‌های بیولوژیک بهترین روش است و در این روش چنانچه آفت‌ ما سن باشد برای مقابله با آن باید موجودی به نام کفش دوزک را پرورش داد تا آفت سن را نابود کند.
 
نماینده مردم اراک با بیان اینکه نهال‌هایی را که شرایط بهبود یافته‌ای نسبت به افات و امراض را دارند و مقاوم هستند باید در کشاورزی ترویج داد خاطرنشان کرد: در مواقع طغیان یک افت نمی‌توان از روش‌های بیولوژیک استفاده کرد که در این شرایط به کارگیری سموم دفع آفات نباتی موثر خواهد بود.
 
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس تاکید کرد: چگونگی به کارگیری سموم و میزان مصرف و زمان استفاده هر کدام به طور جداگانه و تخصصی مورد بحث و بررسی است اما در تمامی کشورهای دنیا از جمله ایران به‌کارگیری سموم پرخطر ممنوع است.
 
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروزه استفاده از سموم کم خطر بسیار رایج است اظهار داشت: متاسفانه برخی روش‌های آفتی را به‌وجود می‌اورند و در محدوده‌ی جغرافیایی آن کشور منتشر می‌کنند و این آفت باعث بروز بسیاری از مشکلات خواهد شد که بایستی با آن مقابله‌های شیمیایی صورت بگیرد.
 
رجایی در ادامه تاکید کرد: خرید و استفاده از سموم باید تحت نظر متخصصین فنی باشد و میزان استفاده هم باید حداقل تبعات را داشته باشد.
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار