به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، اضافه کردن گوجه خورد کرده به سالاد باعث آب انداختن سالاد می شود و نیاز به سس را کاهش می دهد.
بررسی ها نشان می دهند گوجه فرنگی از عناصر مهم برای تهیه سالاد محسوب می شود و اگر در تلاشید تا چند کیلو وزن کم کنید، بهتر است گوجه فرنگی را در رژیم
غذایی روزانه خود قرار دهید. زیرا چربی و کالری آن کم است و کلسترول ندارد.
گفتنی است، سس های پر کالری و چرب که امروزه در فروشگاه ها در انواع و اقسام متفاوت به فروش می رسند باعث افزایش ناگهانی وزن و به خطر انداختن سلامت قلب می شوند از این رو پزشکان توصیه می کنند بهتر است گوجه فرنگی فراوان را جایگزین سس ها در سالاد های متنوع کزد زیرا طعم گوجه فرنگی نیاز به سس را هنگام مصرف سالاد کاهش می دهد.
گوجه فرنگی حاوی
کربوهیدرات کمی است و به کاهش سطح قند خون کمک می کند. همچنین کروم موجود
در این گیاه به کنترل قند خون کمک می کند و از بالا رفتن فشار خون جلوگیری
می نماید. تحقیقات نشان داده اند که آنتی اکسیدان های موجود در گوجه فرنگی
از گردش خون و کلیه ها یعنی بخش هایی از بدن که اغلب در اثر دیابت آسیب می
بینند، محافظت می کند.
انتهای پیام/