به گزارش
حوزه حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران،"سیدحشمت حیاتالغیب" اظهار داشت: متاسفانه در سال 92 بیش از 4 هزار نفر در رابطه با جرائم مربوط به مواد مخدر وارد زندانهای استان شدهاند.
وی افزود: به دلیل وجود جاده ترانزیت در حاشیه یزد، جرم بیش از نیمی از زندانیان یزد مربوط به مواد مخدر است و حدود 60 درصد زندانیان استان بدون سابقه و برای نخستین بار به زندان افتادهاند.
حیاتالغیب درباره جرایم مواد مخدر مرتبط با زنان نیز گفت: جرایم 80 درصد زندانیان اندرزگاه نسوان مربوط به مواد مخدر است.
مدیرکل زندانهای استان یزد گفت: قانون برای افرادی که مخل نظم جامعه هستند، زندان و جدا شدن از جامعه را در نظر گرفته است، اما رویکرد سازمان زندان ها اصلاحی و تربیتی است و تلاش میکند تا مددجویان بتوانند بازگشت سعادتمندانهای به جامعه داشته باشند.
وی با اشاره به تاثیرات اقدامات اصلاحی و تربیتی بر مددجویان و عدم بازگشت آنها به زندان، افزود: زندان نقش بیبدیلی در آرامش، نظم و امنیت اجتماعی دارد.
حیاتالغیب ادامه داد: شیوههای زندانبانی متحول شده و آموزشهای اصلاحی و تربیتی جایگزین شیوههای پلیسی قبل از انقلاب شده است.
حیاتالغیب در پایان گفت: ترویج فرهنگ با محوریت قرآن و نماز، تقویت جسمی و توجه به ورزش و تربیت بدنی زندانیان، اشتغال و حرفهآموزی مددجویان، طبقهبندی زندانیان بر اساس نوع جرم، سن و سابقه، امنیت درون زندانها و رعایت حقوق زندانیان که مورد توجه سازمان زندانها است، از سیاستهای کلی سازمان زندانهای کشور محسوب میشود که مرکز مراقبت بعد از خروج زندانها به عنوان آخرین حلقه زنجیر اصلاح و تربیت فعالیتهای خوب و سازندهای دارد.
انتهای پیام/