به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران سنندج، رییس مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور در دیدار با خانواده های این دو شهید از برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای مظلوم رمضان کردستان خبر داد و گفت: این مراسم در شب 27 رمضان در مسجد قبا بهاران و با حضور شهروندان بعد از نماز عشاء برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام فراشی از اقدامات فرهنگی شهرداری و شورای اسلامی شهر در خصوص دیدار با خانواده شهیدان تقدیر کرد و ابراز امیدواری نمود با برنامه ریزی لازم دیدار با خانواده شهدای روحانیون تداوم یابد.
شهیدان ماموستا شیخ الاسلام و ماموستا برهان عالی دو روحانی جلیل القدر استان کردستان در رمضان سال 88 و در لیالی قدر به فاصله کمتر از یک هفته به دست گروه های مزدور و تروریست سلفی به فیض عظیم شهادت نائل آمدند.
در پایان این بازدید که با همت معاونت فرهنگی شهرداری سنندج صورت گرفت با اهدای لوح تقدیر و هدایا از سوی شهردار سنندج، از خانوادههای معظم شهدای رمضان کردستان تجلیل شد.
انتهای پیام/ز