مطالعات جدید نشان می دهند این ماده خوراکی می‌تواند حتی از پوسیدگی دندان پیشگیری نماید.


به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، تحقیقات متخصصان تغذیه در آمریکا نشان داد کودکانی که از کشمش و انگور بعنوان میان‌وعده استفاده می‌کنند در طول روز تمایل کمتری به پرخوری و مصرف مواد خوراکی پرکالری دارند، از سوی دیگر کودکانی که تمایل بیشتری به مصرف شکلات، شیرینی، چیپس و خوراکی های ناسالم دارند در طول روز بیشتر از مواد پرکالری و مضر استفاده می‌کنند.

برای انجام این مطالعه به 26 کودک 8 تا 11 ساله که از وزن مناسبی برخوردار بودند، کشمش، انگور، چیپس و شکلات به عنوان میان‌وعده غذایی داده شد.در پایان مطالعه مشخص شد که خوردن کشمش و انگور میل به پرخوری بویژه خوردن غذاهای ناسالم و پرکالری را کاهش می‌دهد.

پیش از این باور متخصصان بر این بود که مصرف کشمش به دلیل دارا بودن قند ساده و چسبندگی به دندان، باعث پوسیدگی دندتن ها می‌شود اما محققان در حال حاضر معتقدند این ماده خوراکی می‌تواند حتی از پوسیدگی دندان پیشگیری نماید.

همچنین مطالعات نشان می دهند که مصرف کشمش ممکن است خطر ابتلا به دیابت و بیماری‌های قلبی- عروقی را کاهش دهد و نقش موثری در کاهش و کنترل وزن داشته باشد.

تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار