نماینده حماس در ایران با اشاره به تلاش دشمنان اسلام و صهیونیست برای خدشه وارد کردن به پیکره این مقاومت، گفت: هدف ترویج شایعات و غرض‌ورزی‌ها ایجاد فاصله میان ملت‌های اسلامی و مقاومت است.

به گزارش حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران، "خالد قدومی" نماینده حماس در جمهوری اسلامی ایران در پایان نشست بررسی دیدگاه و منظومه فکری حماس نسبت به جریان‌های تکفیری  که در قم برگزار شد، در جمع خبرنگاران به برخی تلاش‌ها برای تخریب چهره حماس در میان شیعیان و به ویژه ملت ایران پاسخ داد.

وی با اشاره به انتشار تصاویری از جمعیتی که در آن جنازه دو تن از افراد تشییع می‌شود و بر روی پیکر آنها و در دستان مردم پرچم داعش است، گفت: هیچ مدرکی مبنی بر این که این آیین تشییع جنازه در فلسطین و یا با حضور مردم فلسطین انجام شده، وجود ندارد و بیشتر به کارهای گرافیکی شبیه است. از این تصاویر بدتر این که گفته می‌شود این جنازه‌ها از منزل اسماعیل هنیه بیرون آمده است! در حالی که وی هیچگاه هیچ جریان و حرکت افراطی را نمی‌پذیرد.

نماینده حماس در جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تلاش دشمنان اسلام و صهیونیست برای خدشه وارد کردن به پیکره این مقاومت، گفت: هدف ترویج این شایعات و غرض ورزی‌ها ایجاد فاصله میان ملت‌های اسلامی و مقاومت است و باید بدانیم که مقاومت اسلامی در شرایط حساسی وجود دارد و هرچه حمایت ملت‌های اسلامی از این جریان بیشتر باشد، توفیقات بهتری نیز به دست خواهد آمد.

خالد قدومی با اشاره به حساسیت این مسئله و ضرورت هوشیاری مسلمانان در ایام نزدیک به روز جهانی قدس، ابراز داشت: درست است که در فلسطین شیعه‌ای وجود ندارد، ولی اسلام مردم این کشور، اسلام میانه‌رو و دور از هرگونه تعصب و افراطی‌گری است.

وی با تأکید بر این که مسلمانان فلسطینی محب اهل بیت علیهم‌السلام هستند، ادامه داد: اسامی اهل بیت(علیهم السلام) بر روی فرزندان فلسطینی و همچنین مساجد گذاشته می‌شود؛ نوجوان 16 ساله‌ای که چند روز گذشته به دست رژیم صهیونیستی سوزانده شد نیز نامش "محمد حسین" بود.

قدومی با اشاره به تخریب برخی مساجد غزه در جنگ 22 روزه، اظهار داشت: در این جنگ برخی از مساجدی که مورد تخریب قرار گرفت، مساجدی بود که به نام اهل بیت (علیهم السلام) بود، ولی بعد از جنگ این مساجد از سوی حماس مورد بازسازی قرار گرفت.

نماینده حماس در ایران خاطرنشان کرد: البته ممکن است برخی از عوامل گروه داعش در گذشته در حماس بودند که از این جنبش جدا شده باشند، ولی افراطی‌گری هیچ گاه در تفکر حماس وجود نداشته است.

وی در باره واکنش مقامات حماس در برابر حرکت‌های افراطی، اظهار داشت: چندی پیش اسامه حمدانی از شخصیت‌های برجسته حماس نظر جنبش را نسبت به داعش مطرح کرد، البته باید بدانیم که مسئله و شرایط حساس فلسطین بر نمی‌تابد که وارد کشمکش‌های طایفه‌ای شود.

این مبارز فلسطینی افزود: فلسطین مانند ایران کشوری بزرگ و دارای اقتدار نیست که در عرصه ها و مسائل مختلف بتواند ورود یافته و واکنش نشان دهد؛ البته در خود فلسطین از به راه افتادن حرکت‌های افراطی جلوگیری می شود، ولی این توانایی در خارج از مرزها وجود ندارد.

قدومی در پایان خاطرنشان کرد: آرزوی قلبی ماست که داعش اسلحه خود را به جای هدف گرفتن به سمت مسلمانان، به سوی صهیونیست‌ها بگیرد و این جریان خشن و متجاوز را نابود سازد.

انتهای پیام/
برچسب ها: احزاب ، حوزه ، حماس ، ایران ، اسلامی ، ملت ، کشور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار