سرپرست مرکز مشاوره دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مصرف بیش از 250 میلی گرم مواد کافئین دار مانند قهوه، چای، کاکائو و نوشابه در روز باعث افزایش اضطراب در افراد می‌شود.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان وبنا به اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دکتر علی مهدی‌زاده افزود:افرادی که فعالیت های ورزشی انجام می دهند در مقایسه با افرادی که فعالیت های ورزشی ندارندکمتر به این اختلال دچار می شوند.
وی ، ژنتیک، تغییرات هورمونی، بیماری های جسمی، نوع تغذیه و نداشتن فعالیت را از عوامل ایجاد اضطراب در افراد برشمرد.

مهدی‌زاده با اشاره به نقش موثر معنویت در کاهش اضطراب افراد خاطرنشان کرد: افرادی که اعتقادات معنوی قوی دارند ، از نظر روحی وروانی در آرامش بیشتری به سر می برند.

وی افزایش ضربان قلب، تعریق، افزایش تنفس، گرفتگی عضلانی و افزایش فشار خون، جویدن ناخن، کندن موها، خودزنی و پرخوری را از علائم رفتاری افزایش اضطراب در افراد عنوان کرد.
برچسب ها: تغذیه ، اضطراب ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.