به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،"طالب غریب پور" با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد خوراکی در ماه مبارک رمضان گفت : این طرح با هدف ارتقای سلامت مواد خوراکی است که توسط تیم های نظارتی بهداشت محیط انجام می شود.
"غریب پور" افزود : لیست بسیاری از مواد خوراکی غیر مجاز از طریق رسانه ها به مردم و فروشندگان اطلاع رسانی شده است که در همین مورد در صورت مشاهده هرگونه اقلام غیر بهداشتی و غیرمجاز در مراکز فروش با فروشنده برخورد می شود.
وی یادآور شد : متاسفانه با توجه به اطلاع رسانی انجام شده برخی از فروشندگان هنوز برخی از مواد خوراکی غیر بهداشتی و غیرمجاز همچون دوغ قنبرزاده و پودر تیاری عرضه می کنند ،که برای این مراکز تعطیلی و جریمه سنگین اعمال می شود.
مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس خاطرنشان کرد : توجه به بهداشت فردی ، بهداشت محیط ، سلامت مواد اولیه ، نحوه تهیه و توزیع مواد خوراکی ، استفاده نکردن از رنگ ها و افزودنی های غیر مجاز و.... از مهمترین نکات طرح تشدید نظارت بر مواد خوراکی در ماه رمضان است .
وی یاد آور شد : در این طرح در صورت مشاهده نقص بهداشتی و عدم رعایت مقررات وآیین نامه های بهداشتی با مرکز فوق برخورد خواهد شد .
مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس خواستار مشارکت هر بیشتر مردم در ارتقای سلامت محیط و اجرای طرح تشدید شد و افزود : مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی می توانند با شماره تلفن های 2226666و3330437 تماس بگیرند.
انتهای پیام/