بر اساس دستور العمل معاونت بهداشت؛
بر اساس دستور العمل معاونت بهداشت؛
به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران و به نقل از وب دا؛ کیوسک ثابت عرضه مواد غذایی، مجموعه وسایل و تجهیزات لازم برای ارائه خدمات عرضه مواد غذایی یا نوشیدنی است که در یک مکان مشخص نصب میشود.
بر اساس این گزارش در این دستورالعمل که در راستای اجرای مواد 44 و 45 آیین نامه اجرایی ماده 13 قانون اصلاح مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی ابلاغ شده است، رعایت بهداشت فردی نظیر داشتن کارت بهداشت، گواهینامه دوره آموزشی، عدم استعمال دخانیات و عرضه و فروش آن، شستن صحیح دست ها، پوشیدن لباس کار تمیز و استفاده از کلاه و دستکش از حداقل الزامات کیوسک ثابت عرضه مواد غذایی عنوان شده است.
بر اساس این دستور العمل، استعمال دخانیات، نگهداری و عرضه آن در کیوسک ثابت اکیداً ممنوع است و در صورت اقدام به آن، طبق قوانین و مقررات اقدام و پروانه بهداشتی نیز لغو خواهد شد.
همچنین در این دستور العمل آمده است: تمام غذاهای عرضه شده در کیوسک ثابت باید دارای پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو باشد. در صورتی که در کیوسک ثابت یخ عرضه می گردد باید دارای بسته بندی معتبر بوده و از مراکز مجاز تهیه گردد، در غیر این صورت کیوسک ثابت باید مجهز به دستگاه یخ ساز و یا فریزر برای تهیه یخ باشد.
همچنین در صورتی که در کیوسک ثابت از سبزیجات استفاده می گردد باید قبل از مصرف مطابق دستورالعمل وزارت بهداشت، شستشو و سالم سازی گردد و یا از سبزیجات گندزدایی شده بسته بندی که دارای تائیدیه از وزارت است استفاده گردد.
انتهای پیام/