اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز افزود: عدس دارای لعاب زیادی است و می توان به عنوان مُسهل برای درمان ناراحتی های روده مورد استفاده قرار داد. وی تشریح کرد: علاوه بر پروتئین، عدس حاوی اسیدهای آمینه مختلف، ویتامینهای گوناگون از جمله ویتامین ب و مواد معدنی همچون آهن، کلسیم و فسفر است.
نقشی با توصیه به مادران شیرده ادامه داد: عدس زیاد کننده ترشحات شیر است و مادران شیرده می توانند در برنامه غذایی خود قرار دهند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کارشناسان آرد عدس بو داده را برطرف کننده طبیعی برای تشنگی می دانند.
وی اظهار داشت: غِرغِره آب عدس پخته شده برای درمان زخم های دهان و گلو موثر است.