به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، سرخ کردن میوه ها در فصل تابستان به ویژه میوه های آب دار نقش زیادی در شادابی و جلوگیری از گرمازدگی دارد.
بررسی ها نشان می دهند،میوه های کبابی یکی از بهترین راه هاب برای تهیه دسرها و غذاهای تابستانی است و با
با عسل و لیمو می توانید کمی آن ها را خوشمزه کنید.
نتایج مطالعات نشان می دهند، میوه ها هنگام کباب شدن مقداری از شکر و آب خود را از دست می دهند اما به علت طعم متفاوتی که نسبت به سایر غذاها دارند می توانند برای افراد به ویژه مهمان ها طعم های جذابی داشته باشند.
انتهای پیام/