به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، معمولا توصیه می شود افرادی که وزن طبیعی هم دارند باید در این ماه 1 تا 3 کیلوگرم وزن کم کنند و افرادی که چاق هستند بین 3 تا 5 کیلوگرم کاهش وزن داشته باشند.
بررسی ها نشان می دهند، لازمه رسیدن به این هدف امساک و رعایت در میزان خورد و خوراک است.از طرفی که روزه داران بین 17 ساعت در روز غذا نمی خورند حضور آن ها بر سر سفره هایی با غذاهای متنوع چرب، گوشتی و سنگین، فشار مضاعفی بر روی دستگاه گوارش وارد می کند.
چون در ماه مبارک رمضان ساعت ها تشنه هستیم سلول ها حریص هستند و جدب کالری افزایش می یابد بنابراین اگر به همان اندازه قبل از ماه رمضان کربوهیدرات، چربی و ... مصرف کنیم احتمال دارد تا حدی اضافه وزن پیدا کنیم.بهترین راه این است که افطار ساده باشد کم بخوریم و حجم کالری افطار و سحری مان کمتر از وعده های غذایی در ماه های دیگر باشد.شرکت در افطاری های پر تجمل نیز از نظر جسمی ما را دچار مشکل می کند و بدن را فرسوده و فشار زیادی به متابولیک و تنظیم اشتها وارد می کند.
انتهای پیام/