با رونق گرفتن بازار تولید و عرضه زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان ،کارشناسان رعایت ضوابط بهداشتی به ویژه در مکانهای پخت این مواد غذایی را توصیه می کنند.

مدیرگروه بهداشت محیط وحرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان با اشاره به اینکه برای عرضه زولبیا و بامیه ،بهداشتی بودن مکان تولید و عرضه بسیار مهم است ، گفت: ساختمان از نظر دیوار ، کف ، محل نگهداری روغن و آرد باید طوری باشد که مانع از ورود حشرات و جوندگان شود.

جعفر نوحی با تأکید بر اینکه افرادی که پخت زولبیا را برعهده دارند موظف به رعایت بهداشت فردی هستند ، توصیه کرد: پوشیدن کلاه ، روپوش ، داشتن کارت تندرستی و گواهینامه دوره ی بهداشت عمومی از ضرورتهای این کار است.

وی با بیان اینکه باید مواد اولیه پخت زولبیا از کیفیت بالایی برخوردار باشند، یادآور شد: روغنی که برای زولبیا استفاده می شود باید سرخ کردنی و زیاد حرارت ندیده باشد و از روغن ، چند بار استفاده نشود.

وی از شهروندان خواست: در صورت مشاهده موارد تخلف، با شماره های 2113144 و 3311366 تماس بگیرند.ش


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.