برخی از کمپانی‌های بسیار مشهور در زمینه تولید فست‌فود به عنوان قاتلین سلامت در جهان معرفی شده‌اند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان هشدار می‌دهند، مواد شیمیایی موجود در قهوه، چیپس و نان می‌تواند باعث ابتلای افراد به سرطان شود.
 


گفتنی است، براساس تحقیقات انجمن ایمنی مواد غذایی در اروپا "ماده شیمیایی آکریل‌آمید" که به هنگام تغییر شکل مواد غذایی از حالت خام به سرخ کرده به وجود می‌آید از جمله دلایل بروز سرطان در جوامع مدرن است.


 
بررسی‌ها نشان می‌دهند، براساس تحقیقات موسسه EFSA، در قهوه، انواع چیپس حتی برخی از انواع خوراکی‌های مخصوص کودکان ماده شیمیایی آکریل‌آمید وجود دارد.
 


کارشناسان هشدار می‌دهند باید فروش این نوع محصولات خوراکی مانند چیپس، بیسکویت،‌نان ترد در سطح فروشگاه‌ها و سوپر مارکت‌ها در جهان محدود شود.
 
کارشناسان درصدد تغییر نحوه پخت مواد غذایی با حفظ طعم مطلوب و رعایت استانداردهای سلامت در جهان هستند.
 
پژوهشگران هشدار می‌دهند، افراد از خرید همبرگر و سایر فست‌فودهای صنعتی بزرگ در دنیا مانند برگر کینگ و یا مک‌دونالد خودداری کنند.
 
کارشناسان اعتقاد دارند خوردن این مواد غذایی باعث "جهش ژنتیکی" و "بروز سرطان" می‌شود.
 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.