مطالعات جديد دانشمندان نشان مي دهد مصرف غذاهاي سرخ شده در ماه رمضان موجب آسيب هاي کبدي مي شود.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران، بسیاری از افراد تمایل زیادی به خوردن غذاهای فست فود به ویژه غذا های سرخ شده مانند سیب زمینی سرخ کرده و یا دیگر مواد دارند. اما بد نیست اندکی در مورد مضرات مواد سرخ شده بدانید.



بررسي ها نشان مي دهند، غذاهای پرچربی که از چربی های اشباع شده سرشارند، تنها خطر ابتلا به بیماری های قلبی را بالا نمی برند بلکه باعث آسيب هاي کبدي مي شوند و مصرف آن ها زماني که معده ساعت ها از هرگونه مواد غذايي خالي مانده است باعث ايجاد بيماري هاي گوارشي زيادي مي شود.

نتايج مزالعات نشان مي دهند، پيراشکي و مواد غذايي سرخ کردني بايد حداقل 3 بار در هفته مصر شوند و براي پخت آن ها حتما از روغن هاي مرغوب استفاده کرد.

انتهاي پيام/
برچسب ها: غذا ، سرخ کردنی ، قلبی ، روغن ، گوارشی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار