باشگاه خبرنگاران گزارش میدهد
باشگاه خبرنگاران گزارش میدهد
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران؛ باتوجه به پیشنهاد مبلغ هنگفتی از سوی کیروش به فدراسیون فوتبال در گزارش نگاهی به مبالغ قرارداد مربیان خارجی تیم ملی خواهیم داشت.
1)جیمز گیبل:
اولین مربی خارجی تیم ملی فوتبال ایران جیمز گیبل بود. این مربی انگلیسی در سال 1327 وارد ایران شد. وی سالانه 1000 لیره دریافت میکرد و علاوه بر این هزینههای سفر به لندن و اقامت در تهران به همراه همسرش را نیز فدارسیون پرداخت میکرد.
در دوره گیبل تیم ملی مسابقهای را انجام نداد و این مربی تنها در شهرهای مختلف کلاسهای آموزشی برگزار کرد و در مرداد سال 1327 ایران را ترک کرد.
2)ادموند مایوفسکی:
این مربی اتریشی با قراردادی معادل هزار مارک و ماهانه 2000 تومان در فروردین سال 1334 سرمربی تیم ملی شد و در چند مسابقه غیر رسمی هدایت ملیپوشان ایران را برعهده گرفت. وی در سال 1335 ایران را ترک کرد و سرمربی تیم ملی نروژ شد.
3)گئورکی سوچ:
این مربی مجاری در سال 1344 هدایت تیم ملی را عهده دار شد و با تیم ملی در بازیهای آسیایی 1966 بانکوک به مقام دوم دست یافت. مبلغ دریافتی سوچ 30 هزار تومان به اضافه ماهانه 500 تومان بود.
4)ایگور نتوی:
کاپیتان پیشین تیم ملی شوروی در سال 1349 سرمربی تیم ملی شد و در بازیهای آسیایی 1970 بانکوک هدایت این تیم را برعهده گرفت. وی ماهیانه 600 دلار و 2 هزار تومان ماهیانه به عنوان هزینه اقامت دریافت میکرد. نتوی طی یک سالی که در ایران بود 80 هزار تومان دریافت کرد.
5)فرانک اوفارل:
مشهورترین مربی خارجی بود که در دهه پنجاه سرمربیگری تیم ملی را برعهده گرفت. اوفارل ایرلندی باسابقه مربیگری در منچستر یونایتد پس از ناکامی ایران در صعود به جام جهانی 1974 هدایت تیم ملی را برعهده گرفت و ضمن کسب مدال طلای بازیهای آسیایی 1974 تهران با تیم ملی به بازیهای المپیک 1976 مونترال صعود کرد. مبلغ قرارداد اوفارل 500 هزار تومان بود.
6)استانکو پوکله پوویچ:
این مربی کروات در سال 1373 وارد ایران شد. مبلغ قرارداد وی مشخص نیست. فعالیت استانکو در تیم ملی کوتاه بود و پس از ناکامی در بازیهای آسیایی هیروشیما، رشد و هدایت تیمهای پرسپولیس و پگاه را هم برعهده گرفته است.
7)تومیسلاو اویچ:
این مربی کروات در سال 1376 وارد ایران شد. مبلغ قرارداد وی 700 میلیون تومان بود. اویچ اندکی پس از صعود ایران به جام جهانی 1998 سکان دار تیم ملی شد و تیم را به خوبی آماده مسابقات جام جهانی کرده، اما شکست عجیب 7 بر یک مقابل تیم رم ایتالیا در دیداری تدارکاتی پایان فعالیتش در تیم ملی بود.
8)میروسلاو بلاژویچ:
این مربی کروات که سرمربی تیم سوم جهان یعنی کرواسی بود برای تیم ملی ایران در بهمن ماه سال 1379 به ایران آمد و تا آبان ماه سال 1380 هدایت تیم ملی را در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2002 بر عهده داشت اما شکست ایران برابر ایرلند در بازی پلی آف و ناکامی در صعود به جام جهانی باعث شد تا وی وداعی تلخ با فوتبال کشورمان داشته باشد. مبلغ قرارداد بلاژویچ 700 هزار دلار بود.
9) برانکو ایوانکوویچ:
این مربی کروات تنها مربی خارجی است که در 2 دوره رهبری تیم ملی را بر عهده گرفت و همچنین رکورد دار مربیگری در تیم ملی است. برانکو ابتدا از بهمن 1380 تا مهرماه 1381 سرمربی تیم ملی بود و پس از وقفهای یک ساله از مهر ماه سال 1382 تا خرداد ماه 1385 که پایان بازیهای ایران در جام جهانی 2006 آلمان بود، سرمربی تیم ملی کشورمان بود. صعود به جام جهانی 2006 و مقام سومی جام ملتهای آسیا 2004 از افتخارات برانکو در تیم ملی ایران بود. وی به همراه تیم امید هم قهرمان بازیهای آسیایی 2002 پوسان شد. مبلغ قرارداد برانکو یک میلیون و 740 هزار دلار بود.
10) کارلوس کیروش:
کیروش پرتغالی سال 1391 سرمربی تیم ملی شد. صعود مستقیم به جام جهانی 2014 برزیل به عنوان تیم اول مهمترین عملکرد وی طی سه سالی است که هدایت تیم ملی را بر عهده داشته است. مبلغ قرارداد کی روش 4/5 میلیون دلار برای سه سال به اضافه 800 هزار دلار پاداش بود. دستمزد دستیاران کیروش هم 3 میلیون دلار برای 3 سال بود. قرارداد کیروش با تیم ملی به پایان رسیده است. وی مبلغ جدیدی را برای ادامه همکاری با تیم ملی به فدراسیون ارائه داده است. طبق این پیشنهاد کیروش سالانه 2 میلیون و 800 هزار دلار، سالانه معادل 8 میلیارد و 500 میلیون تومان برای خودش میخواهد.
طبق نظرسنجیها 80 درصد مردم کیروش را بهترین مربی خارجی تاریخ فوتبال ایران میدانند و خواهان تمدید قراداد با این مربی پرتغالی هستند. حال باید منتظر بمانیم و ببینیم که فدراسیون فوتبال با این پیشنهاد کیروش موافقت میکند یا با یک مربی دیگر مذاکره میکند.
انتهای پیام/
2-کدام نظرسنجی میگه 80 درصدمردم موافقن؟تیم صددرصددفاعی ایران ....فوتبال یعنی این؟به فهم مخاطب توهین نکنید.
این نظزر سنجی 80 درصدی از کجا آمده، کجا عملکرد بازیکنان ایران خوب بود. معیار شما چیست؟ این پولا میدونید چقدر شهروند ایرانی بیکار رو صاحب کار میکنه؟ در کدام کشور به فوتبال اینقدر بها میدن در حالی که نتیجه ای نمیگیرند؟ واقعا خیلی جالب به خاطر حذف انقدر خوشحالیم!. یادمون رفته چه میزان پول بیت المال صرف شد؟ به جای اینقدر خرجای اضافه گره از کار جوانا، اشتغال و قشر تحصیل کرده باز کنید.
پس اقتصاد مقاومتی چی میشه می دونید .
بعد اخرش فقط به جام جهانی صعود کنه و مسخره عام خاص بشیم و همه ی کشورها بگن خدا کنه ما با ایران بیفتیم تا زیاد به زحمت نیفتیم
متاسفانه مربیان داخلی مدام با کی روش مخالفن مثل قبل جام جهانی که میگفتن تیم ملی به جام جهانی صعود نمیکنه
بزارین بخوره فداش بشه کسئولین
کی روش همون آدی مگه نبود اوله قراردادش ایرانو قبول نداشت؟