بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف شیرینی از روی اصول و با رعایت تمام نکات تغذیه ای می تواند هیچگونه تاثیر مخربی برای دیابتی ها نداشته باشد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران،دانشمندان با تهیه نوعی شیرین کننده های فاقد کالری و موثر در تسکین بیماری های افراد دیابتی توانستند نوع جدید شیرینی ها را در مدل های مختلف برای دوست داران شیرینی و شکلات تهیه کنند.

این کوکی ها شکلات غنی از طعمی مانند شکلات تیره برخوردار هستند و تنها  کمی شکر به آن ها اضافه شده، و بسیار ترد  خوشمزه هستند.












































انتهای پیام/




برچسب ها: دیابتی ، شیرین ، کیک ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.