شواهد موجود نشان می‌دهند که به دلیل الگوهای غذایی نامناسب به ویژه در هنگام افطار و پس از آن،موارد نفخ و تورم شکم در ماه مبارک رمضان افزایش می‌یابد.

محمدعلی موذنی متخصص گوارش و کبد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران  اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان به دلیل عادات غذایی نامناسب، موارد ابتلا برخی از بیماری‌ها و اختلالات گوارشی افزایش قابل ملاحظه‌ای می‌یابد که به راحتی می‌توان از آن جلوگیری کرد.

وی با اشاره به اینکه نفخ و تورم شکم دو مشکل گوارشی عمده است، تاکید کرد: شواهد موجود نشان می‌دهند که به دلیل الگوهای غذایی نامناسب به ویژه در هنگام افطار و پس از آن، موارد نفخ و تورم شکم در ماه مبارک رمضان افزایش می‌یابد.

موذنی گفت: برخی از افراد عادت دارند بلافاصله پس از گفتن اذان مغرب و در هنگام افطار، معده خود را با انواع مواد غذایی و تنقلات پر کنند که این موضوع می‌تواند برای سلامتی مشکل ساز باشد.

وی تصریح کرد: خالی بودن معده و پر شدن آن پس از چند ساعت نخوردن غذا، علت مهم نفخ پس از افطار است چرا که معده‌ ما آمادگی لازم جهت تحمل حجم بالایی از مواد غذایی و تنقلات را ندارد.

موذنی خاطرنشان کرد: بهتر است روزه را با مایعات گرم باز کنید و پس از آن غذاهایی نظیر سوپ و آش و همچنین نان، خرما، پنیر و سبزی بهره ببریم. 


انتهای پیام/

برچسب ها: تورم ، رمضان ، افطار ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.