یک متخصص گوارش و کبد گفت: با توجه به نزدیک بودن وقت افطار و سحر، لزومی در خوردن وعده شام بلافاصله پس از صرف افطاری و یا چند ساعت پس از وجود ندارد.

محمدعلی موذنی متخصص گوارش و کبد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در ماه مبارک رمضان توجه به نوع و زمان مصرف مواد غذایی مختلف اهمیت فراوانی می‌یابد که متاسفانه بسیاری از افراد روزه دار به آن توجه نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه پرخوری به ویژه در هنگام افطار عادتی بد در ماه رمضان است، تصریح کرد: بسیاری از افراد عادت دارند که بلافاصله پس از صرف افطار و یا چند ساعت پس از افطار شام بخورند که این نوع عادت در برخی از موارد می‌تواند نامناسب باشد.

موذنی گفت: اینکه پس از افطار اقدام به مصرف زیاد مواد غذایی در وعده شام کنیم، این اقدام به هیچ عنوان برای سلامتی مفید نبوده و حتی مضر نیز است.

وی با اشاره به اینکه می‌توان وعده شام را در ماه مبارک رمضان حذف کرد، تاکید کرد: با توجه به نزدیک بودن وقت افطار و سحر، لزومی در خوردن وعده شام بلافاصله پس از صرف افطاری و یا چند ساعت پس از آن وجود ندارد.

موذنی افزود: بهتر است یکی دو ساعت پس از صرف افطار، اقدام به مصرف میوه کرده و از مصرف غذاهای سنگین تا حد امکان پرهیز شود.  



انتهای پیام/

برچسب ها: شام ، افطار ، گوارش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.